Decoraties

Decoraties voor deze unieke gelegenheid kunnen eenvoudig worden verzorgd. Je kunt op zoek gaan naar leuke snoep, ballonnen en andere items die het thema van het feest ondersteunen. Hang ook verschillende kleurrijke linten op en voeg wat versieringen toe. Zoek ook naar items die mensen zullen helpen hun onesie te accessoriseren, zoals bontkraagjes, schattige mutsen of grappige petjes. Ontdek nieuwe manieren om deze kamer te versieren door het uitproberen van wat creatieve ideeën.

Dresscode

De dresscode voor een onesie-pyjamaparty is, je raadt het al, onesies! Zodra je de inzendingen van de gasten ontvangt, kunnen ze aankomen in hun meest comfortabele pyjama's of zelfs een onesie die ze zelf hebben gemaakt. Je kunt ook een wedstrijd hebben waar mensen punten kunnen verdienen voor de meest creatieve en unieke onesies. Vergeet niet om leuke accessoires, zoals schattige muiltjes, bontkraagjes en andere items toe te voegen. Op deze manier kunnen mensen hun eigen stijl creëren waarmee ze zich comfortabel voelen.

Exra verjaardagstip van de redactie: Een verjaardagscadeau halen bij een kerstwinkel

Activiteiten

Er zijn veel verschillende activiteiten die mensen tijdens een onesie-pyjamaparty kunnen doen. Kijk naar films, speel verschillende spellen zoals bordspelletjes of videogames en zorg voor snacks. Je kunt ook wat leuke muziek opzetten en dansen. Een andere leuke manier om deze bijeenkomst te vermaken, is door spelletjes te spelen zoals charades of karaoke. Dit zijn een paar van de vele opties die je kunt organiseren voor het volgende onesie-pyjamaparty.

Eten en drinken

Om ervoor te zorgen dat de  gasten genieten van een avond vol leuke activiteiten, is het belangrijk om snacks en drankjes voor hen klaar te zetten. Kies wat lekkere snacks zoals popcorn, nootjes of zelfs ijs. Je kunt ook gekoelde dranken serveren zoals sap, frisdrank en water. Vergeet niet om speciale traktaties te maken voor de gasten die goed bij het thema passen, zoals een cake in de vorm van een onesie of cupcakes met schattige slaapmaskers erop.

Terug
Bekijk per categorie
Meest gelezen