Decoraties

Voor de decoraties moet je kiezen voor een monochrome look waarbij iedereen zal worden getrakteerd op een elegante en verfijnde sfeer. Denk aan wit geschilderde wanden, witte bloemen en zwarte decoraties zoals kroonluchters, kaarsenstandaarden of linten. Je kunt ook experimenteren met contrasterende elementen zoals wit-zwart paisleyprint of porselein dat is versierd met kleurrijke accenten van wit en zwart.

Dresscode

Nu het decor is afgerond, het is tijd om de dresscode te definiëren. Hoewel gasten niet verplicht zijn om een monochrome kleurenschema te volgen, adviseren we dat ze contrasterende stukken dragen zoals een zwart of wit pak met een bijpassende stropdas, shawl of accessoire. Vergeet niet om hen te verzoeken om monochrome schoenen met vetersluiting te dragen, wat het geheel afrondt.

Exra verjaardagstip van de redactie: Verjaardag vieren met stijlvolle kinderkleding

Eten en drinken

Nu de decoraties en dresscode zijn afgerond, is het tijd om aan de eet- en drankvoorbereidingen te beginnen. Je kunt creatief zijn met zwart-wit thema's op heerlijke en visueel aantrekkelijke manieren. Je kunt bijvoorbeeld een zwart-wit dessertbuffet maken met donkere chocolade brownies of witte chocoladecupcakes, geserveerd op zwarte platen met wit porselein serviesgoed. Je kunt ook zwart-witte drankjes serveren, zoals wodka gemengd met cola of een verfrissende mocktail van limonade en bessen.

Terug
Bekijk per categorie
Meest gelezen