Decoraties

Decoraties vormen het fundament van elke themaparty, en Hawaï is geen uitzondering. Begin met de muren. Breng tropische bloemen aan voor een kleurrijke achtergrond of bedek ze met palmbladeren om de gasten echt in de juiste stemming te brengen.

Vergeet ook niet om de gasten in de juiste sfeer te krijgen door exotische bloemen, strandstoelen en andere tropische elementen aan te bieden. Denk aan het verhuren van een muziekinstallatie om de sfeer van verrassende tropische klanken aan het feest toe te voegen.

Dresscode

Een Hawaïfeest is niet compleet zonder een passende dresscode. Stimuleer de gasten om in tropische kleuren gekleed te gaan, zoals felroze, geel en groen. Je kunt ook aanmoedigen dat ze verkleed komen als Hawaïaanse dansers of zelfs een luau-feest verkleden. Vergeet ook niet om de plaatselijke winkels te bezoeken voor kostuums en accessoires zoals bloemenkettingen, hoeden en veelkleurige kleding.

Exra verjaardagstip van de redactie: Casino

Eten en drinken

Als je gasten ontvangt in het Hawaiiaans, wil je dat ze zich ook zo voelen! Zorg ervoor dat het eet- en drinkmenu is aangepast op het thema. Serveer typisch Hawaïaanse gerechten zoals Poké Bowls of Kalua Varken Sliders, vergezeld door kokosnoten en ananasvruchtensappen - het ultieme vakantiegevoel! Als je een bar aanbiedt, kun je exotische cocktails zoals Mai Tais en Pina Coladas serveren.

Terug
Bekijk per categorie
Meest gelezen