Handgeschreven bedankbriefjes

Een eenvoudige maar effectieve manier om een persoonlijke touch toe te voegen aan je bedankjes is door handgeschreven bedankbriefjes toe te voegen. Neem de tijd om een oprechte boodschap te schrijven voor elke gast waarin je je dankbaarheid en waardering uitdrukt. Dit kleine gebaar laat zien dat je de tijd hebt genomen om persoonlijk contact te leggen en maakt het bedankje extra speciaal.

Fotoherinneringen

Maak gebruik van foto's om een persoonlijke touch aan je bedankjes toe te voegen. Dit kan bijvoorbeeld door het toevoegen van een foto van het feest of een foto van de gast met de gastheer/gastvrouw. Je kunt de foto afdrukken en in een mooi fotolijstje plaatsen, of zelfs een gepersonaliseerde fotokaart maken waarop je een foto van het feest en een bedankboodschap plaatst.

DIY-bedankjes

Maak je bedankjes extra persoonlijk door ze zelf te maken. Dit geeft je de vrijheid om creatief te zijn en het bedankje helemaal naar jouw smaak en stijl aan te passen. Denk aan zelfgemaakte zeepjes, kaarsen, jam, of zelfs kleine gebakjes. Voeg een handgeschreven bedankbriefje toe en verpak het bedankje in een mooie verpakking voor een extra speciale touch.

Gepersonaliseerde cadeautjes

Overweeg om gepersonaliseerde cadeautjes te geven als bedankje. Dit kunnen bijvoorbeeld sleutelhangers, mokken of gepersonaliseerde notitieboekjes zijn. Voeg de naam van de gast toe of een speciale boodschap om het cadeau echt uniek te maken. Dit laat zien dat je speciale aandacht hebt besteed aan het bedankje en aan de persoon die het ontvangt.

Thema-gerelateerde bedankjes

Als je een themafeest hebt georganiseerd, kun je je bedankjes hierop afstemmen. Denk aan kleine goodies die passen bij het thema van het feest, zoals gepersonaliseerde sleutelhangers in de vorm van een cocktailglas voor een cocktailfeestje of een mini-plantje voor een tuinfeest. Dit geeft een extra leuke en persoonlijke touch aan het bedankje.

Voeg iets lekkers toe

Een smakelijke traktatie is altijd een welkom bedankje. Voeg iets lekkers toe aan het bedankje, zoals zelfgemaakte koekjes, chocolaatjes, of gepersonaliseerde snoepjes. Je kunt ze verpakken in kleine zakjes, doosjes of potjes met een persoonlijk label erop. Zorg ervoor dat je rekening houdt met eventuele allergieën of dieetwensen van je gasten, zodat iedereen van het bedankje kan genieten.

Terug
Bekijk per categorie
Meest gelezen