Juridische informatie 

Verjaardagwijzer.nl is een website die informatie en advies biedt over diverse onderwerpen die te maken hebben met verjaardagen. Hoewel we ons best doen om nauwkeurige en up-to-date informatie te verstrekken, kan de informatie op onze website niet worden gegarandeerd als volledig, nauwkeurig, betrouwbaar, geschikt of actueel voor elke individuele situatie.

De informatie op Verjaardagwijzer.nl is uitsluitend bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden en mag niet worden beschouwd als vervanging voor professioneel advies, diagnose of behandeling. Het gebruik van de informatie op onze website is volledig op eigen risico van de gebruiker.

We zijn niet verantwoordelijk voor enige schade of letsel als gevolg van het gebruik van de informatie op Verjaardagwijzer.nl. We aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige verliezen, schade of letsel van welke aard dan ook, voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van onze website.

Verjaardagwijzer.nl kan links bevatten naar andere websites van derden. We hebben geen controle over de inhoud van deze websites en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of het beleid van deze websites.

We behouden ons het recht voor om de inhoud van Verjaardagwijzer.nl op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. We zijn niet verplicht om informatie bij te werken of te corrigeren die op onze website wordt gepubliceerd.

Als u vragen heeft over onze disclaimer, neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Met vriendelijke groet,

Het Verjaardagwijzer.nl Team